Linija za zagrijavanje

Zagrijani mišići u hladnim uvjetima

Sportsbalm Red Performance Warming Series (crvena linija) pomaže u pripremi, zaštiti i optimalnom funkcioniranju mišića i tetiva pri sportskim aktivnostima u svježim, hladnim i mokrim vremenskim uvjetima.

Zagrijavanje mišića i tetiva

Proizvodi iz Crvene Serije zagrijavaju mišiće i tetive na način da i pod ekstremno hladnim i mokrim vremenskim uvjetima mogu optimalno funkcionirati. Aktivni sastojci djeluju dubinski i ne dopuštaju da krv dođe do površinskog sloja kože (koža ne postaje crvena). 

Stimulirana cirkulacija krvi

Zahvaljujući zagrijavanju mišića i tetiva dolazi do optimalnog opskrbljivanja kisikom i hranjivim tvarima i ispuštanja otpadnih tvari (CO2). Stimulira se cirkulacija krvi u aktivne mišiće, uslijed čega su mišići i tetive dobro pripremljeni za predstojeće napore. 

Produženo djelovanje

Proizvodi iz Sportsbalm Crvene Serije imaju produženo toplinsko djelovanje. Prozračni "gornji sloj" ne zatvara pore, pri čemu koža i dalje funkcionira  na svoj prirodan način. Za najbolji učinak potrebno je proizvod utrljati 15-30 minuta prije fizičke aktivnosti. 

Plava.png

Blue Series (plava linija) štiti kožu od nadražaja na području između kože i odjeće, trenja ili iritacije koja mogu nastati za vrijeme bavljenja sportskom aktivnošću. Proizvod štiti područja tijela koja su najviše naklonjena tome.

Zelena.png

Green Recovery Series (zelena linija) se brine za brzi oporavak nakon sportske aktivnosti. Proizvodi njeguju umorne i osjetljive mišiće i pogodni su za primjenu u svim vremenskim uvjetima.

Zuta.png

Yellow Performance Series (žuta linija) pomaže mišićima i tetivama da se pripreme, zaštite i optimalno funkcioniraju pri sportskim aktivnostima u srednjim i toplim vremenskim uvjetima.

hotmail.png

Red Performance Warming Series (crvena linija) pomaže u pripremi, zaštiti i optimalnom funkcioniranju mišića i tetiva pri sportskim aktivnostima u svježim, hladnim i mokrim vremenskim uvjetima.

Home    |    Proizvodi    |   Zašto Sportsbalm   |    Kontakt    2018.

Logo_SPH_white.png
whiteintenso.png
0