Zaštita od žuljanja, nadražaja i iritacije

Sportsbalm Blue Series (plava linija) štiti kožu od nadražaja na području između kože i odjeće, trenja ili iritacije koja mogu nastati za vrijeme bavljenja sportskom aktivnošću. Proizvod štiti područja tijela koja su najviše sklona tome.

Štiti i podržava funkcije kože

Sportsbalm Blue linija sadrži dva proizvoda za zaštitu kože. Svaki proizvod ima jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka, koja omogućuju učinkovit tretman problematičnih područja. Bolna područja i iritacija kože se smanjuju i nestaju, a funkcije kože dobivaju ciljanu zaštitu i podršku.

Plava.png

Blue Series (plava linija) štiti kožu od nadražaja na području između kože i odjeće, trenja ili iritacije koja mogu nastati za vrijeme bavljenja sportskom aktivnošću. Proizvod štiti područja tijela koja su najviše naklonjena tome.

Zelena.png

Green Recovery Series (zelena linija) se brine za brzi oporavak nakon sportske aktivnosti. Proizvodi njeguju umorne i osjetljive mišiće i pogodni su za primjenu u svim vremenskim uvjetima.

Zuta.png

Yellow Performance Series (žuta linija) pomaže mišićima i tetivama da se pripreme, zaštite i optimalno funkcioniraju pri sportskim aktivnostima u srednjim i toplim vremenskim uvjetima.

hotmail.png

Red Performance Warming Series (crvena linija) pomaže u pripremi, zaštiti i optimalnom funkcioniranju mišića i tetiva pri sportskim aktivnostima u svježim, hladnim i mokrim vremenskim uvjetima.

Home    |    Proizvodi    |   Zašto Sportsbalm   |    Kontakt    2018.

Logo_SPH_white.png
whiteintenso.png
0