Zaštita od žuljanja, nadražaja i iritacije

Sportsbalm Yellow Performance Series (žuta linija) pomaže mišićima i tetivama da se pripreme, zaštite i optimalno funkcioniraju pri sportskim aktivnostima u srednjim i toplim vremenskim uvjetima.

Zagrijavanje

Dobro zagrijavanje mišića je uvijek iznimno važno. Kod srednje toplih i toplih vremenskih uvjeta mišići se susreću s toplinom vanjske temperature. Ovo ima za posljedicu stimulaciju cirkulacije u koži, pri čemu se krv  povlači iz aktivnih mišića i tetiva.

Stimulacija cirkulacije krvi

Sportsbalm Yellow Series stimulira cirkulaciju krvi u opterećenim mišićima, pri čemu se cirkulacija krvi u drugim organima i koži na odgovoran način smanjuje. Pri tome dolazi do boljeg dovoda kisika i hranjivih tvari i odvoda otpadnih tvari (CO2), uslijed čega je manja mogućnost za kiseljenje, ukočenost i boli u mišićima.

Produženi efekt

Proizvodi iz Yellow Series imaju produženi efekt zagrijavanja. Prozračni "gornji film" ne zatvara pore, uslijed čega koža nastavlja funkcionirati na uobičajeni način. Za optimalni učinak nanijeti proizvod 15-30 minuta prije početka aktivnosti.

Plava.png

Blue Series (plava linija) štiti kožu od nadražaja na području između kože i odjeće, trenja ili iritacije koja mogu nastati za vrijeme bavljenja sportskom aktivnošću. Proizvod štiti područja tijela koja su najviše naklonjena tome.

Zelena.png

Green Recovery Series (zelena linija) se brine za brzi oporavak nakon sportske aktivnosti. Proizvodi njeguju umorne i osjetljive mišiće i pogodni su za primjenu u svim vremenskim uvjetima.

Zuta.png

Yellow Performance Series (žuta linija) pomaže mišićima i tetivama da se pripreme, zaštite i optimalno funkcioniraju pri sportskim aktivnostima u srednjim i toplim vremenskim uvjetima.

hotmail.png

Red Performance Warming Series (crvena linija) pomaže u pripremi, zaštiti i optimalnom funkcioniranju mišića i tetiva pri sportskim aktivnostima u svježim, hladnim i mokrim vremenskim uvjetima.

Home    |    Proizvodi    |   Zašto Sportsbalm   |    Kontakt    2018.

Logo_SPH_white.png
whiteintenso.png
0