Kvalitetna njega i brži oporavak nakon sportske aktivnosti

Sportsbalm Green Recovery Series (zelena linija) se brine za brzi oporavak nakon sportske aktivnosti. Proizvodi njeguju umorne i osjetljive mišiće i pogodni su za primjenu u svim vremenskim uvjetima.

Otpadne tvari

Nakon treninga, intenzivno aktivnost mišića slabi, uslijed čega se otpadne tvari više ne odvode dobro. Posebice nakon treninga velikog opterećenja, brzo nastaje velika količina otpadnih tvari u mišićima. Osim toga, pri većem opterećenju u mišićima mogu nastati pukotine i čvorovi - stvari koje ometaju kvalitetan oporavak mišića.

Ciljani tretman

Zategnuti i osjetljivi mišići primaju ciljani tretman pomoću proizvoda iz linije Sportsbalm Green. Potiče cirkulaciju krvi, a proizvodi iz zelen linije pomažu kod krutih i bolnih mišića, tetiva i zglobova.

Za svako problematično područje

Svaki proizvod iz Green serije ima svoju jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka. Ovo omogućava učinkovit tretman svih problematičnih područja.

Plava.png

Blue Series (plava linija) štiti kožu od nadražaja na području između kože i odjeće, trenja ili iritacije koja mogu nastati za vrijeme bavljenja sportskom aktivnošću. Proizvod štiti područja tijela koja su najviše naklonjena tome.

Zelena.png

Green Recovery Series (zelena linija) se brine za brzi oporavak nakon sportske aktivnosti. Proizvodi njeguju umorne i osjetljive mišiće i pogodni su za primjenu u svim vremenskim uvjetima.

Zuta.png

Yellow Performance Series (žuta linija) pomaže mišićima i tetivama da se pripreme, zaštite i optimalno funkcioniraju pri sportskim aktivnostima u srednjim i toplim vremenskim uvjetima.

hotmail.png

Red Performance Warming Series (crvena linija) pomaže u pripremi, zaštiti i optimalnom funkcioniranju mišića i tetiva pri sportskim aktivnostima u svježim, hladnim i mokrim vremenskim uvjetima.

Home    |    Proizvodi    |   Zašto Sportsbalm   |    Kontakt    2018.

Logo_SPH_white.png
whiteintenso.png
0