O SPORTSBALMU

Sportsbalm kao prvi izbor

Priča o Sportbalmu traje već više od 25 godina. Pokretač i tvorac ideje o superiornim balzamima i kremema za njegu mišića kod vrhunski sportaša, ali i kod rekreativaca je bivši nizozomeski profesionalni biciklist Rob Harmeling - osvajač etape na utrci Tour de France (1992. godina)( te član tima koji je 1986. osvojio svjetsko prvenstvo u vožnji na kronometar.

Ako netko zna koliko je važna dobra i kvalitetna njega mišića, onda je to sigurno Rob Harmeling. No svatko tko se bavi sportom, profesionalno ili rekrativno, mora znati koliko je važna prevencija u sprječavanu ozljeda.

Isto tako, ispravna briga za mišiće i tetive doprinosi boljem i bržem oporavku nakon utakmice ili treninga.

 

Upravo zato su proizvodi iz širokog asortimana Sportbalma najbolji izbor za one koji brinu o svojem tijelu, bez obzira radi li o profesionalnom ili reakrativnom bavljenju sportom.

 
Sigurni i prirodni

Da bismo bili posve dosljedni u ideji da za korisnicima naših proizvoda nudimo vrhunske preprate, od početka se vodimo o pripravku baziranom samo na prirordnim sastojcima.

 

Sportsbalm proizvodi izrađeni su od 100% prirodnih sastojaka i potiču prirodne procese tijela. Kada se koristi kao što je propisano, proizvodi su potpuno sigurni za ljude i okoliš.

Home    |    Proizvodi    |   Zašto Sportsbalm   |    Kontakt    2018.

Logo_SPH_white.png
whiteintenso.png
0